Konténer rendelés és sittszállítás 16. és 17. kerület BUdapest

Egy, aki majdnem mindent visz 😊!

Konténer rendelés és sittszállítás

A hulladék örök nagyvárosi probléma, amelynek megoldására átfogóan, hozzá értő módon kell reagálni és kezelni. Az emberek biztonságos és kényelmes élete a rendszeres hulladékgyűjtéstől függ, ennek hiánya, veszélyezteti a hulladéklerakók képződését, amelyek egészségtelen feltételeket teremtenek és károsítják a környezetet. De ezt mi mind ugye nem akarjuk?

Új házak építése, bontása, áruk, gépek, termékek, háztartási készülékek előállítása során nagy mennyiségű hulladék keletkezik:

– Építési tevékenységek alkalmával keletkező hulladékok, azaz építési hulladék, termelési hulladék,

– Szilárd hulladék,

– Ipari hulladék.

A konténer rendelésnél a hulladék típusától és mennyiségétől függően a legjobb megoldást válasszuk. A szakemberek a munka típusától és mennyiségétől függően segítenek kiválasztani a hulladékgyűjtés legjobb, legegyszerűbb módját, a mi igényeinkhez (hulladékainkhoz) igazodva.

A hulladék elszállítása olyan eljárás, amelyet szakemberekre kell bízni. Ha magunk csináljuk és nem ismerjük a folyamat megszervezésének a követelményeit és jellemzőit, pénzbírságot von maga után, mivel szabálysértést követünk el. A konténer rendelés és sitt szállítás esetén segítenek megszabadulni a hulladéktól és nyugodtak lehetünk, hogy semmilyen szankció nem következik be.

A konténer megrendelése a hulladék eltávolításához, lehetővé teszi, hogy olcsón, és törvényesen biztosítson helyet az összes hulladékkategória összegyűjtésére és az azt követő szállításra.

A megsemmisítéséhez a következő konténereket használják:

4-5-6-8 köbméter

sitt, hulladék, építési vagy bontási törmelék, lom, zöldhulladék, szemét, föld.

A „megtöltés” kiegészítő szolgáltatás, a számítás a teljes mennyiség alapján történik, függetlenül a betöltött térfogati kapacitástól. Ne feledjük, nem minden hulladék mehet a konténerbe, a VESZÉLYES HULLADÉK kizárt, A KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ HATÁSUK MIATT!

Kényelmes egy konténert megrendelni és az építkezésre telepíteni, így kiküszöbölhető a későbbi rakodás szükségessége. Az építési hulladék, ipari hulladék, amelyet építési vagy javítási munkák, rekonstrukció, során nyernek. Gipsz, beton, régi ablak, kerámia, burkolatok. Az építési törmelék terjedelmes és nehéz, de több fajta konténer áll a rendelkezésünkre.

Amikor a konténerek teljesen meg vannak töltve, csak egy telefon és a szakemberek azonnal elszállítják, a hatóságilag meghatározott lerakóhelyre, és igény szerint űreset biztosítanak számunkra, ha szükséges.

A konténerek megfelelnek az összes szükséges műszaki követelményeknek. Biztonságosak, nagy stabilitással bírnak, szükséges mennyiségűek, a hulladék típusának megfelelően. Amit azért még sem ajánlott púposan megtömni, természetesen a rakodási sorrendet figyelembe véve a szállítás miatt.

A kiterjedt konténerpark, a modern felszerelés és a különféle anyagok újra hasznosításának minden árnyalata, ismerete segít könnyedén megoldani a „szemét” problémát és annak elszállítását.

Költséghatékony és időt takarít meg és így kiküszöbölhetjük azt a sok utánajárást, ami a hulladék elszállításával járna „házilag”, ha hulladéklerakóba furikáznánk.

Bárki, akár magánszemély és cég is megrendelheti a szolgáltatást. Költséghatékony, időt takarít meg, a lakosság és a cégek számára egyaránt.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍVÁS MOBILON