konténer rendelés 15. és 16., 17. kerületben Budapesten

Konténer rendelés 15.,16.,17. kerületekben Budapesten

+36 20 980 0000

Cégünk a 90s évek óta működik ebben a szektorban, munkatársaink nagyobb mennyiségű anyaggal is könnyedén meg tudnak birkózni, mivel többéves tapasztalattal rendelkeznek a konténeres sittszállítás területén. Az építkezés során keletkező hulladék semmiképpen sem keveredhet össze a háztartási szeméttel.

tel:+36209800000

konténer rendelés 16. kerület budapest
konténer rendelés 15. kerület

Szolgáltatásunk ebben is tökéletes segítséget nyújt Önnek, hiszen gyorsan, hatékonyan és kedvező áron vállaljuk építési törmelék, bontási hulladék, föld, vegyes hulladék biztonságos és szakszerű konténeres szállítását. A jogszabályi előírásoknak nem megfelelő szállítás szankciókat vonhat maga után mind a megrendelőre, mind a szolgáltatóra nézve, mi ezt szeretnénk elkerülni, így biztos lehet benne, hogy a sittszállítást minden esetben szabályosan végezzük, 4-12 köbméteres konténereink a kisebb és nagyobb építkezések építési törmelékeinek elszállításához is megfelelőek. Mivel az építési törmelék nem számít veszélyesnek, az is kedvező árú és szabályos megoldást jelent, ha a sittet maga a tulajdonos viszi el egy arra kijelölt hulladéklerakó telepre.

Ennek megvalósítása azonban jóval több időt és energiát vehet igénybe, ezért sokkal jobb alternatíva ha felveszi a kapcsolatot cégünkkel, hiszen így Önnek nincsen semmilyen extra feladata, nem kell sem a bepakolással, sem az elszállítással fáradnia, ehelyett a többi építkezéssel kapcsolatos elintéznivalóra koncentrálhat. Amennyiben szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vagy bármilyen kérdése merült fel, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Tekintse meg sittszállítási referenciaképeinket is és rendelje meg a sittszállítást mielőbb, hiszen a konténeres sittszállítással fáradtságot és helyet spórol, csapatunk pedig rövid időn belül a rendelkezésére áll!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button