Konténer rendelés és sittszállítás 16. és 17. kerület Budapest

Egy, aki majdnem mindent visz ?!

Konténer rendelés és sittszállítás XVII. kerület Budapest

A hulladék örök nagyvárosi probléma, amelynek megoldására átfogóan, hozzá értő módon kell reagálni és kezelni. Az emberek biztonságos és kényelmes élete a rendszeres hulladékgyűjtéstől függ, ennek hiánya, veszélyezteti a hulladéklerakók képződését, amelyek egészségtelen feltételeket teremtenek és károsítják a környezetet. De ezt mi mind ugye nem akarjuk?

konténer rendelés Budapest 17. kerület
konténer rendelés Budapest 17. kerület, XVII. kerület

Új házak építése, bontása, áruk, gépek, termékek, háztartási készülékek előállítása során nagy mennyiségű hulladék keletkezik:

– Építési tevékenységek alkalmával keletkező hulladékok, azaz építési hulladék, termelési hulladék,

– Szilárd hulladék,

– Ipari hulladék.

A konténer rendelésnél a hulladék típusától és mennyiségétől függően a legjobb megoldást válasszuk. A szakemberek a munka típusától és mennyiségétől függően segítenek kiválasztani a hulladékgyűjtés legjobb, legegyszerűbb módját, a mi igényeinkhez (hulladékainkhoz) igazodva.

A hulladék elszállítása olyan eljárás, amelyet szakemberekre kell bízni. Ha magunk csináljuk és nem ismerjük a folyamat megszervezésének a követelményeit és jellemzőit, pénzbírságot von maga után, mivel szabálysértést követünk el. A konténer rendelés és sitt szállítás esetén segítenek megszabadulni a hulladéktól és nyugodtak lehetünk, hogy semmilyen szankció nem következik be.

A konténer megrendelése a hulladék eltávolításához, lehetővé teszi, hogy olcsón, és törvényesen biztosítson helyet az összes hulladékkategória összegyűjtésére és az azt követő szállításra.

A megsemmisítéséhez a következő konténereket használják:

4-5-6-8 köbméter

sitt, hulladék, építési vagy bontási törmelék, lom, zöldhulladék, szemét, föld.

A „megtöltés” kiegészítő szolgáltatás, a számítás a teljes mennyiség alapján történik, függetlenül a betöltött térfogati kapacitástól. Ne feledjük, nem minden hulladék mehet a konténerbe, a VESZÉLYES HULLADÉK kizárt, A KÖRNYEZETKÁROSÍTÓ HATÁSUK MIATT!

Kényelmes egy konténert megrendelni és az építkezésre telepíteni, így kiküszöbölhető a későbbi rakodás szükségessége. Az építési hulladék, ipari hulladék, amelyet építési vagy javítási munkák, rekonstrukció, során nyernek. Gipsz, beton, régi ablak, kerámia, burkolatok. Az építési törmelék terjedelmes és nehéz, de több fajta konténer áll a rendelkezésünkre.

Amikor a konténerek teljesen meg vannak töltve, csak egy telefon és a szakemberek azonnal elszállítják, a hatóságilag meghatározott lerakóhelyre, és igény szerint üreset biztosítanak számunkra, ha szükséges.

A konténerek megfelelnek az összes szükséges műszaki követelményeknek. Biztonságosak, nagy stabilitással bírnak, szükséges mennyiségűek, a hulladék típusának megfelelően. Amit azért még sem ajánlott púposan megtömni, természetesen a rakodási sorrendet figyelembe véve a szállítás miatt.

A kiterjedt konténerpark, a modern felszerelés és a különféle anyagok újra hasznosításának minden árnyalata, ismerete segít könnyedén megoldani a „szemét” problémát és annak elszállítását.

Költséghatékony és időt takarít meg és így kiküszöbölhetjük azt a sok utánajárást, ami a hulladék elszállításával járna „házilag”, ha hulladéklerakóba furikáznánk.

Bárki, akár magánszemély és cég is megrendelheti a szolgáltatást. Költséghatékony, időt takarít meg, a lakosság és a cégek számára egyaránt.

A konténer rendelés és a környezetvédelem

A feleslegessé vált szemét elszállításának közkedvelt formája a konténer rendelése. Az anyagok újra hasznosításának szükségessége az elmúlt években egyre jobban felértékelődött. A cégeknek figyelembe kell venniük a szigorú környezetvédelmi előírásokat. A felelőségteljes hulladékgazdálkodás a fenntartható építkezés alapvető elemévé vált. Ebben az összefüggésben a hulladék kezelése a hulladék lehetőség szerinti megszüntetését jelenti. Célunk, hogy a keletkező hulladékot minimalizáljuk, ha lehetséges használjuk fel újra. A szilárd hulladékkezelési gyakorlatok szerint a hulladék csökkentése, újrafeldolgozása és újra felhasználása elengedhetetlen az erőforrások fenntartható kezeléséhez.

Hulladéknak nevezzük azon tárgyakat, amelyek a mindennapi tevékenységeink során keletkeznek és feleslegesség válnak, és ezektől szeretnénk megválni. A szilárd anyagokon kívül léteznek légnemű és folyékony halmazállapotú hulladékok is. A szemetelés tiltott tevékenység, környezetkárosító hatása van. Eleinte az emberek csak szerves hulladékot termeltek, ennek tárolása még nem okozott gondot. Később az urbanizáció hatására szervetlen hulladékok is jöttek létre és megkezdődött a harc a szemét ellen. Megjelentek a nem lebomló és mérgező hulladékok. Statisztikák szerint egy fejlett országban az egy lakosra jutó szemét átlagosan 1 kg. Megdöbbentő ez az adat.

Szemét vagy hulladék? A két szó között a hétköznapi életben nem igazán teszünk különbséget, de a szakma különválasztja és lényeges különbséget határoz meg közöttük:

  • szemét – szilárd hulladék – olyan feleslegesség vált anyagot jelent, amit a tulajdonosa nem tud vagy nem akar tovább használni. Ez az anyag, vagyis a szemét így kikerül a körforgásból és tárolásra kerül. Pl. amit kidobunk a kukába nem kerül vissza az életünkbe, hanem elzártan tároljunk egy hulladéklerakóban
  • hulladék – a keletkezésük helyén feleslegessé válnak, tulajdonosuk meg akar válni tőlük. Ezeket külön kezelve, szelektíven gyűjtve még újra tudjuk hasznosítani

A Föld lakossága folyamatosan növekszik, így az építkezéseknek is fel kell venniük az ütemet. Minél több ház épül, annál több hulladék keletkezik. Az épületek bontásánál keletkező törmelék nagy részét hulladéklerakókba szállítják. Ennek elszállításához konténer segítségét veszik igénybe. A konténer napjaink egyik legismertebb szállító egysége. Az építkezések, lomtalanítások és az alkalmi szállítások közkedvelt eszköze a nyitott konténer. Két típusa létezik:

  • láncos konténer – bármilyen ipari felhasználásra alkalmas. Sittes konténernek is nevezik, mert tökéletes építési törmelék és kommunális hulladék szállítására egyaránt. Oldalemelős és hátsó emelős verzióban gyártják
  • multiliftes konténer – nagyobb terhek szállítására tervezték

Konténerek felhasználása sokrétű, mert többféle áru is fuvarozható bennük (fagyasztott áru, folyadék, gáz, szilárd anyagok).

  • vasúti szállítás – a rakományt raklapokon rögzítik. A konténerek mozgatása daruval vagy targoncával lehetséges. Nagy mennyiségű áru fuvarozására a legjobb megoldás és még költséghatékony is
  • közúti – kombinált fuvarozás részeként szokott működni, vagyis vízi és szárazföldi szállítás összekapcsolásaként
  • folyami
  • tengeri – a hajók késése miatt nem igazán ideális
  • légi – egymástól nagy távolságra lévő kereskedelmi partnereknél alkalmazzák. Gyors és megbízható szállítási mód. Hátránya, hogy a szállítási költség viszonylag magas

Sajnos az életszínvonal emelkedésével az igényeink is magasak lettek, amit egyre nagyobb mértékű fogyasztással próbálunk kielégíteni. Ennek eredménye, hogy egyre több hulladék keletkezik, melynek kezelése, hasznosítása, gyűjtése komoly feladatot igényel. Figyeljünk oda környezetünkre és ne szemeteljünk, konténer rendeléssel meg tudunk szabadulni könnyedén a felhalmozott hulladéktól.

konténer rendelés Budapest 17. kerület

konténer rendelés XVII. kerület Budapest

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button