Tudnivalók konténeres sittszállításhoz

Lakásfelújításkor vagy építkezéskor rengeteg építési törmelék, hétköznapi nevén sitt keletkezik, amelynek szabályos elszállítási módja a konténeres formában történő kivitelezés lenne. Sajnos sokszor megfigyelhető, hogy rossz megoldásokat választanak az emberek, pedig kedvező áron is felszámolható lenne a probléma.

Bizonyára mindenki látott már szabálytalanul lerakott törmelékhalmot, gyakori jelenség, hogy a keletkezett hulladékot az emberek felrakják a kocsira és a legközelebb lévő erdőszélen leteszik. Ez nem csak a látvány miatt bosszantó, hanem környezetvédelmi szempontból is igen káros. Senki nem szeretne betontömböket kerülgetni az erdőben, amikor kirándulni megy, ráadásul ez a módszer súlyos pénzbírságot is vonhat maga után. Egyértelmű tehát, hogy az építési munkák során törvényszerűen keletkező hulladék elszállítása kiemelten fontos, ezért a sittszállítás minden építkezés sarkalatos pontja. Ha ezzel a feladattal egy erre szakosodott céget bízunk meg, rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat és környezetünket is.

Bízza profikra  a munkát!

Cégünk 30 éve foglalkozik konténeres sittszállítással és építkezési törtmelékek elszállításával, a megszerzett tapasztalatunkkal folyamatosan igyekszünk növelni az ügyfélélményt. 100%-ban magyar tuladonú családi vállalkozás vagyunk. Konténeres szolgáltatásainkkal igyekszünk annyi terhet levenni ügyfeleink válláról amennyit csak lehet, a minőség biztosítása mellett az árakat versenyképes szinten tartjuk, kiépített konténeres hálozatunknak, telephelyeinknek, saját konténeres autó flottánkkal hatékonyan és rugalmasan teljesítjük a konténer rendeléseket.

Nekünk számít a környezet!

A különböző hulladékok, sitt (azaz építkezési törmelék) negatív hatással lehet a környezetünkre, amennyiben az nincs megfelelően kezelve. Mi nem csak biztonságos helyre szállítjuk a hulladékot, de újra is hasznosíjuk.

Gyors és hatékony konténer rendelés

Cégünk több, mint 50 konténerrel rendelkezik, ezzel tudjuk biztonsítani a szinte azonnali rendelkezésre állást.

Legtöbb esetben 12 órán belül kiszállítjuk a konténert és elszállítjuk a sittet.

Amennyiben konténer rendelés és sittszállításra van szüksége hívjon minket a weboldalon található telefonszámon vagy töltse ki űrlapunkat! Konténer rendelés cégünknél 4-6-8 köbméteres méretben lehetséges.

Ha nem biztos abban, hogy mit szeretne vagy mire van szüksége keressen meg minket akkor is bátran és mi a legjobb tudásunk szerint igyekszünk Önt eligazítani!

Csapatunk egyaránt rendelkezésére áll magánszemélyeknekcégeknektársasházaknak és önkormányzatoknak is, mivel több autóval és konténerrel rendelkezünk, így folyamatosan tudjuk biztosítani őket, nagyobb beruházások esetén is.

Sittszállítás Budapest összes kerületében és Pest vármegye egész területén.

Ha konténert rendel építkezéshez, felújításhoz akkor kérjen ömlesztett árut! Legyen az sóder, termőföld, murva, homok, mi kiszállítjuk Önnek.
A konténeres autó lebillenti az Ön által megrendelt anyagot, majd lerakja az üres konténert. Konténer áraink így a legkedvezőbben alakulhatnak!

Tipp: Amennyiben Ön sódert, termőföldet, murvát, homokat, tehát az építkezéshez szükséges anyagokat rendel, kérjen ömlesztett árut és mi kiszállítjuk Önnek. A konténeres autó kiszállítja Önnek a rendelt anyagot, majd lerakja az üres konténer, így az árak is kedvezőbbek lesznek.

Részletes árakhoz látogasson el a konténer árak aloldalra vagy kérjen személyreszabott árajánlatot!

Hívjon!: +36 20 980 0000

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button