Sittszállítás

Sittszállítás, sittkonténer rendelése Budapestre és Pest megyébe

Miért érdemes minket választani?

1993 óta működő cég vagyunk

Cégnk több évtizede megbízhatóan működik.

Közel 100%-os ügyfél elégedettség

A Google-ben és a személyesen kapott értékelések alapján közel 100%-os az elégedettségi mutatónk a sittszállítás szolgáltatásainkra.

Méltányos ár

Egyrészt áraink, megtekinthetőek a weboldalunkon, nem utólag fogja meglepetés érni, másrészt saját telephelyünknek, üzemünknek és járműveinknek köszönhetően, olcsón tudjuk minőségi szolgáltatásunk kínálni.

Sitt konténer rendelés kényelmesen

Hívjon minket telefonon és rendeljen sitt konténert, akár 1 perc alatt. Nem szeret telefonálni? Semmi gond! Használja az űrlapunkat a rendeléshez vagy írjon az amarovkft@gmail.com-ra.

És ami még kényelmesebbé teszi a szolgáltatásunkat: a hulladékot pedig Önnek nem kell semmilyen mértékben sem szétválogatnia. Majd mi megoldjuk.

Kiváló
133 vélemény alapján
Balázs Kozik
Balázs Kozik
2023-05-25
Tegnap hívtam fel önöket mert egy másik cég becsapott minket amit a diszpécsernek emlitettem es azonnal intézkedett másfél óran belul meg is érkeztek amit még most is csak köszönnibtudok. A sofőr rugalmas vicces, profi. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csaba Sipos
Csaba Sipos
2023-05-21
Gyors, pontos és nagyon rugalmas cég, jó ár-érték arányú szolgáltatással! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
jurmics agi
jurmics agi
2023-05-16
Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással, megbízható, pontos,rugalmas, segítőkész cég. Csak ajánlani tudom.
Zsuzsanna Kuruczné Sipiczki
Zsuzsanna Kuruczné Sipiczki
2023-05-15
Nagyon jó áron és gyorsan hozták és időben vitték, van lehajtható ajtós konténer is! 5csillag!
Attila Wesselényi
Attila Wesselényi
2023-05-05
Azonnal kijöttek hétvégén is. A tulajdonos saját maga hozta ki a konténert, hogy segítsen nekünk
Ferenc Faragó
Ferenc Faragó
2023-05-03
Pontos, precíz, korrekt.
Andrea Gaál
Andrea Gaál
2023-05-03
Gyors és megbízható cég, ajánlom.

Sittszállítás árak

Sitt konténer árak az alábbi táblázatban találhatóak:

Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, XVI. ker, XVII. ker, Csömör, Ecser, Pécel, Maglód4m3
6m3
8m3
34.000.-
39.000.-
44.000.-
XIV. ker, XV. ker, IV. ker, X. ker, XVIII. ker, Gyömrő, Mogyoród, Fót, Dunakeszi, Vecsés Gyál4m3
6m3
8m3
39.000.-
44.000.-
49.000.-
V. ker, VI. ker, VII. ker, VIII. ker, IX. ker, X. ker, XIII. ker, Isaszeg, XIX. ker, XX. ker4m3
6m3
8m3
44.000.-
49.000.-
54.000.-
III. ker, Göd, Péteri, Budakalász, Üllő, Mende, Gödöllő4m3
6m3
8m3
50.000.-
55.000.-
60.000.-
I.ker, II. ker, XI. ker, XII. ker, XXI. ker, XXII. ker, XXIII. ker, Monor, Sülysáp, Őrbottyán, Erdőkertes, Csomád, Szada, Veresegyház, Bag , Aszód, Szentendre, Üröm, Pomáz, Pilisborosjenő4m3
6m3
8m3
58.000.-
63.000.-
68.000.-

Az árak az áfát nem tartalmazzák!

Aznapi kiszállás

Előfordul, hogy szűkös határidőkkel rendelkezünk és a felgyülemlett hulladékot azonnal el kell szállítani, akár néhány órán belül. Bízza magát ránk, az esetek 97%-ban tudjuk garantálni az aznapi kiszállást. Az igazán sürgős eseteket jelezze előre, és megoldjuk az sos sittelszállítást.

Hogyan zajlik a sittszállítás folyamata?

A sittszállítás folyamata általában a következő lépéseket foglalja magában: előkészítés, a hulladék összegyűjtése és elszállítása, valamint a hulladék megfelelő kezelése és újrahasznosítása. Ezek a lépések biztosítják, hogy a sittszállítás hatékony és környezetbarát legyen. Keressen minket bizalommal és diszpécsereink segítenek Önnek.

Néhány fontos info a sittszállításhoz

Velünk egyszerű

Konténereink vegyes hulladékot is fogadnak, így Önnek nem kell külön válogatnia a különböző típusú hulladékokat. Ezáltal időt és pénzt takaríthat meg. Egyszerűen csak helyezze el a hulladékot a konténerben, és mi intézkedünk helyette. A telephelyünkön foglalkozunk a hulladék szétválogatásával, így akár az elszállított hulladék 90%-a újrahasznosíthatóvá válik.

Sittszállítás és Lomtalanítás Garanciával!

Ha nem elégedett szolgáltatásunkkal, a rakodási díjat teljes egészében visszatérítjük.

Csak annyit kell tennie, hogy a munkaterületről telefonon értesít minket, amíg munkatársaink még nem hagyták el azt, és a munka kifizetése még nem történt. Ebben az esetben nem kell magyarázkodnia, mi volt a probléma.

Ha elégedetlen az elvégzett munkával, csak az elszállított sitt vagy lom köbméter díját kell kifizetnie; a hulladék kitermelését nem terheljük Önre.

Mi kerülhet a konténerbe?

Veszélyes anyagot nem szállítunk! (pala, gumi, festék, olaj, akkumulátor…stb). A konténerbe kerülhet zöld hulladék, bontási törmelék, sitt és egyéb vegyes hulladék.

Sittszállítás? Töltse ki űrlapunkat!

Cégünk Budapest egyik meghatározó sittszállító vállalataként több mint 50 konténeres autóval és saját hulladékfeldolgozó teleppel rendelkezünk, melyet az év minden napján üzemeltetünk. Naponta átlagosan 100m3 hulladékot szállítunk

Eddig már több mint 100 ezer címre szállítottunk konténert, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink 99%-a rendkívül elégedett volt velünk. Ez mutatja, hogy elkötelezettségünk az ügyfeleink elégedettsége iránt kiemelkedő.

Sittszállítás egyszerűen, gyorsan, egész évben velünk a sitt elszállítása egyszerű és gyors. Konténereinket néhány órán belül ki tudjuk szállítani Önhöz, ha az aktuális kapacitásunk ezt lehetővé teszi. Nem kell a hulladékot külön válogatnia, egyszerűen csak pakolja be vegyesen a konténerbe, így időt és energiát takaríthat meg.

Konténeres sittszállítás Budapesten és Pest megyében, még a zsúfolt tavaszi és nyári időszakban is a konténerek 98%-a a megrendelt címen van legkésőbb 24 órán belül. Továbbá konténereink akár 1-2 hétig is maradhatnak Önnél extra költségek nélkül,  rendelkezésre álló konténereink magas száma biztosítja a rugalmasságot.

Sofőreink különösen segítőkészek és rugalmasak, akár 1 órát is várnak a helyszínen, hogy biztosítsák a zökkenőmentes sittszállítást. 

Konténeres és zsákos sittszállítás

A hulladék mennyiségétől függően vállaljuk annak zsákos vagy konténeres elszállítását. Kevés hulladékkal rendelkezik? Kis mennyiségű sitt, törmelék, lom, szemét és kerti hulladék szállítására lenne szükség?  Zsákos sittszállítás! Nemrég fejezte be az építkezést és rengeteg felgyülemlett törmelék keletkezett? Rendeljen konténert!

Képek

Call Now Button