Miért válasszon minket, ha konténer rendelésről van szó?

Cégünk 1993 óta működik ebben a szektorban, munkatársaink nagyobb mennyiségű anyaggal is könnyedén meg tudnak birkózni, mivel többéves tapasztalattal rendelkeznek a konténeres sittszállítás területén.

Az építkezés során keletkező hulladék semmiképpen sem keveredhet össze a háztartási szeméttel. Szolgáltatásunk ebben is tökéletes segítséget nyújt Önnek, hiszen gyorsan, hatékonyan és kedvező áron vállaljuk építési törmelék, bontási hulladék, föld, vegyes hulladék biztonságos és szakszerű konténeres szállítását.

A jogszabályi előírásoknak nem megfelelő szállítás szankciókat vonhat maga után mind a megrendelőre, mind a szolgáltatóra nézve, mi ezt szeretnénk elkerülni, így biztos lehet benne, hogy a sittszállítást minden esetben szabályosan végezzük, 4-12 köbméteres konténereink a kisebb és nagyobb építkezések építési törmelékeinek elszállításához is megfelelőek.

Mivel az építési törmelék nem számít veszélyesnek, az is kedvező árú és szabályos megoldást jelent, ha a sittet maga a tulajdonos viszi el egy arra kijelölt hulladéklerakó telepre. Ennek megvalósítása azonban jóval több időt és energiát vehet igénybe, ezért sokkal jobb alternatíva ha felveszi a kapcsolatot cégünkkel, hiszen így Önnek nincsen semmilyen extra feladata, nem kell sem a bepakolással, sem az elszállítással fáradnia, ehelyett a többi építkezéssel kapcsolatos elintéznivalóra koncentrálhat.

Amennyiben szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vagy bármilyen kérdése merült fel, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Tekintse meg sittszállítási referenciaképeinket is és rendelje meg a sittszállítást mielőbb, hiszen a konténeres sittszállítással fáradtságot és helyet spórol, csapatunk pedig rövid időn belül a rendelkezésére áll!

Miért az Amarov Kft.?

Mivel saját hulladék válogató telephelyünk van, Ön akár bele is ömlesztheti a különféle szemetet a konténerbe, egyáltalán ne fecsérelje a drága idejét a szemét szelektálására, ez maradjon csak a mi gondunk!

Hétfőtől péntekig bármelyik napon ki tudjuk Önnek szállítani a kívánt konténert, akár 1- 2 óra intervallumban. A konténerek akár egy hétig is Önnél lehetnek térítésmentesen, mivel 400 db konténer van a birtokunkban.

Konténerszállításban óriási tapasztalatokkal bírunk, több, mint 20 éve vagyunk a piac oszlopos résztvevői. 9 Mercedes és MAN konténerszállító gépjárművünk van, Budapesten és egész Pest megyében róják az utakat, és állandó ellátást biztosítanak ügyfeleinknek, akik mindig a megfelelő konténert kapják cégünktől.

Az egész főváros területén elérhető számunkra az összes ház, mivel bárhova behajthatunk engedéllyel, és rendelkezünk hulladék begyűjtési és szállítási hivatalos iratokkal is.

Precízen dokumentáljuk az elszállított hulladékot számítógépes nyilvántartó adatbázisunk használatával.

A Hulladékok fajtái című menüpontban tájékozódhatnak arról, pontosan milyen fajta hulladékokat szállítunk el, de biztosíthatjuk, beletartozik szinte az összes szemét típus. Fővárosunk területén még szombaton is dolgozunk azon, hogy ügyfeleink házuk udvarára kapják a kért konténert.

Nekünk nem az a cél, hogy ügyfeleink zsebét kiürítsük, sokkal inkább megelégedettséget szeretnénk látni az arcokon és azt, hogy akár visszatérő megrendelőink legyenek, akik szerint lojális cégünk van.

Most pedig következzenek a mindenki hasznára váló információk a budapesti konténer rendelésről.

Mielőtt belevág a rendelés indításába, Ön is vegye számításba az alábbi hasznos tudnivalókat a gördülékenység érdekében. Amennyiben az utcán, vagyis közterületen tudja csak lerakatni a sittszállításnak megfelelő konténert, Önnek kell intézkednie a megfelelő parkolóról, ahova kényelmesen elfér a teherautó és képes felvenni, illetve lerakni a konténert.

Mielőtt kihelyezik a konténert, meg kell lennie a területfoglalási engedélynek. Ez beszerezhető a kerületi Önkormányzatnál. Ha a saját udvarára kell bevinni a konténert, mellyel majd a sittet kívánja elszállíttatni, nézze meg előre, hogy a kertkapunk beférjen a teherautó. Mérje fel a terepet, hova fog kerülni a konténer, ne legyen messze a szemétkupactól, ne kelljen sok erőt kifejteni a rakodásnál, és ne legyen fa, lelógó vezeték és egyéb akadály az útjában.

Az apróbb törmelék kerüljön alulra, mert hiába lesz a szemétkupac tetején védőháló, óhatatlan, hogy kiszóródjon szállításkor, gondoljunk a természetre és környezetünkre!
Konténer rendelés Budapesten – minden, ami építési törmelék, bontásból származó anyagok és sitt.
Az építkezéskor, épületbontáskor rengeteg hulladék keletkezik: bontott tégla, beton, ajtók, ablakok, csövek, műanyagok, nylonok, kövek. Zöldhulladék ne kerüljön az építési törmelék közé!

Azonnali sittszállítás – igen, lehetséges!
Mint már említettük, minden szükséges engedélyünk megvan a projekt végrehajtásához. Rendelkezünk telephelyi hulladék begyűjtési engedéllyel, ezért van jogosultságunk hulladék befogadási nyilatkozat kiadására, így 100 % garanciánk van arra, hogy az Ön törmeléke és hulladéka legális helyen végzi majd pályafutását.
Konténer rendelés, sitt szállítás, törmelékszállítás, lakossági hulladékszállítás, szemét és kerti hulladék elszállítása
Cégünket nyugodtan hívhatja, bármilyen hulladékról legyen szó: bontásból eredő nagyobb tömegű törmelékről, építkezések esetén felgyűlő nylon göngyölegekről, műanyagokról, mi mindig optimális feltételekkel segítünk és tiszteletben tartjuk a határidőket. Amennyiben Ön folyamatosan szeretne igényt tartani ránk, mert éppen teljes építkezés folyik a telkén, ne habozzon feltárcsázni a 30 90 30 300 telefonszámot!

Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás)
Nekünk aztán egyre megy, hogy sóder, vagy homok, murva vagy föld. Legyen szó bármelyikről, segítünk és elvisszük a portájáról
Lomtalanítási és vegyes hulladék elszállítása (konténeres szállítás)
Egyéni háztartásoknál, vagy közületek lomtalanításakor, költözködésnél, pince, vagy tetőtér kipakolásakor mindig ott leszünk Önnek, állunk szolgálatába – gyorsan, határidőre szállítunk. Ha pedig a kertjét szeretné megszépíteni, mert rontja a látképet a sarokba tolt faágkupac és zöldhulladék, szóljon nekünk és elszállítjuk! Jusson ez már eszébe akkor, mikor a fák téli üzemmódba váltanak a falevelek lehullajtásával, és rendelje meg a konténert!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button